Actualitat blanc-i-blava

Moisés Hurtado remet a tocar de peus a terra i diu que l'Espanyol "a priori" no és un equip de Champions

L'Espanyol sembla haver despertat sobtadament del somni europeu. La derrota a Múrcia ha deixat l'equip molt tocat, fins i tot a l'entrenador. En aquest sentit, Moisés Hurtado creu que s'ha de tocar de peus a terra i ha explicat que un equip pot tenir dues cares ben diferents. El jugador català ha defensat que l'Espanyol "a priori" no és un equip de Champions i que s'ha de tocar de peus a terra. En la sessió preparatòria, Ernesto Valverde, s'ha reunit durant 45 minuts amb els jugadors al vestidor.

Actualitzat

Diumenge, a Múrcia, l'Espanyol va jugar el pitjor partit i va oferir la seva pitjor imatge de la temporada. Aquest dimarts l'equip ha fet el primer entrenament de la setmana, i ha estat precedit d'una xerrada al vestidor de tres quarts d'hora. Després de sumar nou punts dels últims trenta possibles, sembla que l'equip ha tocat fons. A la sala de premsa, reflexió de luxe de Moisés Hurtado, que creu que s'ha de tocar de peus a terra. "Ens toca saber el que volem ser, però sabent realment el que som: l'Espanyol", ha assegurat el futbolista de Badia del Vallès.

Moisés ha assegurat que partits com els de diumenge a Múrcia s'han de jugar d'una altra manera, més pràctica, per contrarestar el tipus de joc que acostumen a fer els rivals modestos, un joc més semblant al que es practica a Segona A. El migcampista ha afegit que no pot ser que l'Espanyol només sigui capaç de treure el millor de si contra els equips grans.

Fredson arriba recuperat

A més, Fredson Cámara ha tornat del Brasil recuperat de la seva llarguíssima lesió i disposat a acabar la temporada que li queda de contracte amb l'Espanyol.

Quinze dies més per a De la Peña

Els metges han confirmat el que avançava Catalunya Ràdio en relació amb la lesió de De la Peña. El jugador càntabre estarà 15 dies més de baixa a causa d'una lesió muscular a la cama dreta.

Valverde amb els Mossos

Valverde, a més de dirigir l'entrenament, ha fet una xerrada col·loqui als inspectors i intendents dels Mossos d'Esquadra per parlar de la gestió de grups de treball. Un dels consells que els ha donat és que els problemes s'han de parlar amb el grup.

 

 



Anar al contingut