Actualitat blanc-i-blava

Moisés Hurtado remet a tocar de peus a terra i diu que l'Espanyol "a priori" no és un equip de Champions

L'Espanyol sembla haver despertat sobtadament del somni europeu. La derrota a Múrcia ha deixat l'equip molt tocat, fins i tot a l'entrenador. En aquest sentit, Moisés Hurtado creu que s'ha de tocar de peus a terra i ha explicat que un equip pot tenir dues cares ben diferents. El jugador català ha defensat que l'Espanyol "a priori" no és un equip de Champions i que s'ha de tocar de peus a terra. En la sessió preparatòria, Ernesto Valverde, s'ha reunit durant 45 minuts amb els jugadors al vestidor.

Diumenge, a Múrcia, l'Espanyol va jugar el pitjor partit i va oferir la seva pitjor imatge de la temporada. Aquest dimarts l'equip ha fet el primer entrenament de la setmana, i ha estat precedit d'una xerrada al vestidor de tres quarts d'hora. Després de sumar nou punts dels últims trenta possibles, sembla que l'equip ha tocat fons. A la sala de premsa, reflexió de luxe de Moisés Hurtado, que creu que s'ha de tocar de peus a terra. "Ens toca saber el que volem ser, però sabent realment el que som: l'Espanyol", ha assegurat el futbolista de Badia del Vallès.

Moisés ha assegurat que partits com els de diumenge a Múrcia s'han de jugar d'una altra manera, més pràctica, per contrarestar el tipus de joc que acostumen a fer els rivals modestos, un joc més semblant al que es practica a Segona A. El migcampista ha afegit que no pot ser que l'Espanyol només sigui capaç de treure el millor de si contra els equips grans.

Fredson arriba recuperat

A més, Fredson Cámara ha tornat del Brasil recuperat de la seva llarguíssima lesió i disposat a acabar la temporada que li queda de contracte amb l'Espanyol.

Quinze dies més per a De la Peña

Els metges han confirmat el que avançava Catalunya Ràdio en relació amb la lesió de De la Peña. El jugador càntabre estarà 15 dies més de baixa a causa d'una lesió muscular a la cama dreta.

Valverde amb els Mossos

Valverde, a més de dirigir l'entrenament, ha fet una xerrada col·loqui als inspectors i intendents dels Mossos d'Esquadra per parlar de la gestió de grups de treball. Un dels consells que els ha donat és que els problemes s'han de parlar amb el grup.