futbol

Mohamed Salah vol la revenja contra el Reial Madrid a la final de la Champions

Uns minuts després de classificar-se per a la tercera final en cinc anys, l'egipci va confessar, entre rialles, que necessitava treure's l'espina del 2018

Redacció Esport3Actualitzat

La resposta habitual d'un futbolista a qui es pregunta quin rival vol en una final és l'equidistant diplomàcia. "Qualsevol dels dos rivals serà complicat", "una final no té favorits"... Mohamed Salah ha demostrat que també és diferent en això. Uns minuts després de classificar-se per a la tercera final de Champions en cinc anys a Vila-real, l'egipci va confessar, entre rialles, que necessitava treure's l'espina del 2018: vol prendre's la revenja contra el Reial Madrid.

Fa quatre anys, sobre el paper s'esperava una final igualada entre Liverpool i els blancs, però dues situacions van canviar el guió previst del partit. La primera, una dura entrada de Sergio Ramos va fer que Salah no pogués acabar la primera part. La segona, el seguit de despropòsits d'un porter alemany, Loris Karius, que va passar a la història negativa de la Copa d'Europa. L'egipci va ser rotund als micròfons de BT Sport:

"Vull el Madrid, he de ser sincer. Vull jugar contra ells i guanyar-los. El City és un equip difícil amb el qual ens hem enfrontat moltes vegades."

A Saint-Denis no veurà Sergio Ramos amb la samarreta blanca, però el record d'aquella lesió continua present per a l'egipci, que després de creuar-se un bon dia amb Jürgen Klopp va escalar fins a l'olimp dels supercracs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut