Presentació de la FIFA a Los Angeles del logo del Mundial 2026
Presentació de la FIFA a Los Angeles del logo del Mundial 2026 (@FIFAWorldCup)
Futbol

Mofes a les xarxes del nou logo del Mundial de futbol 2026

La FIFA presenta la imatge de la Copa del Món dels Estats Units, Mèxic i el Canadà amb múltiples crítiques

Redacció Esport3Actualitzat

Falten tres anys per al Mundial organitzat pels Estats Units, Mèxic i el Canadà, però aquest dijous la FIFA ha presentat el logo de la Copa del Món. Es tracta d'una imatge del trofeu amb un fons que representa un 2 i un 6, en referència a l'any en què se celebrarà. I que ha aixecat polseguera.

Sobre el disseny, la FIFA ha argumentat que, per primera vegada a la història, una imatge del trofeu i de l'any del torneig apareixen representats formant un llenguatge "innovador".

"La imatge amb el trofeu i l'any permet personalitzar la marca perquè reflecteixi el caràcter únic de cada seu, a la vegada que genera una estructura reconeixible en l'actualitat i el futur."

La imatge ha estat presentada amb tots els honors per Gianni Infantino, president de la FIFA, a l'icònic Observatori Griffith de Los Angeles, acompanyat d'estrelles del futbol com el brasiler Ronaldo.

La majoria d'usuaris que han reaccionat a les xarxes ho han fet per criticar el disseny. Molts no han entès el 26 de darrere i d'altres qüestionen que sigui la foto del trofeu enganxada, sense més ni més, a sobre.

"Fins i tot nens de la guarderia farien un emblema millor que aquest. Som al 2023, no al 1930!"


Posat horitzontalment, pot intuir-se un "no".


Alguns l'han comparat, negativament i amb nostàlgia, amb altres Mundials.

La inventiva a les xarxes ha estat inacabable, amb milers de reaccions al polèmic logo.

Anar al contingut