Futbol

Modric: "Quan no guanyes, cal estar aquí per mostrar respecte"

El guanyador de l'edició de l'any passat no ha tingut cap recança a lloar la figura del crac argentí del Barça i ha enviat un missatge al seu excompany d'equip Cristiano Ronaldo per la seva absència en la gala
Actualitzat
Modric ha entregat la Pilota d'Or a Messi (EFE)

El jugador croat del Reial Madrid Luka Modric ha estat l'encarregat d'entregar la Pilota d'Or a Leo Messi. El guanyador de l'edició de l'any passat no ha tingut cap recança en lloar la figura del crac argentí del Barça i ha enviat un missatge al seu excompany d'equip Cristiano Ronaldo per la seva absència en la gala celebrada al Teatre Châtelet de París.

"Quan no guanyes, cal estar per mostrar respecte. El futbol és això. Soc aquí per celebrar el futbol. Li he donat el premi i l'he felicitat. Estic content de ser aquí. Pot ser una bona tradició que el guanyador vingui cada any per lliurar el premi al nou vencedor. Som rivals, però abans de res hi ha respecte. Cal gaudir del futbol i ja està, com en altres esports en què hi ha grans esportistes i es mostren respecte. Hem de seguir la seva línia en el futbol."

Anar al contingut