ESPANYOL

Mister Chen reforçarà l'Espanyol amb 12 milions més per salvar-lo

La Lliga ha autoritzat el club a elevar el seu límit salarial en dotze milions més, fet que garanteix l'arribada de reforços

Oriol VidalActualitzat

Mister Chen i tota la cúpula de l'Espanyol ho tenen clar: és més barat apostar ara pel club que fer-ho a Segona. I l'equip tindrà reforços per a una segona volta en "mode salvació". Un cop classificat per als setzens de final de la Lliga Europa, el club ha aconseguit que la Lliga hagi elevat el límit salarial de l'equip fins als 80 milions. Dotze milions més que suposen un pur manà. Ho ha explicat així el director general corporatiu, Roger Guasch:

Són dotze milions d'euros més per a salaris que ens permeten afrontar aquesta nova finestra de mercat de forma àmplia, si és necessari. Si la direcció esportiva veu escaient fitxar o fer les cessions que convinguin, des de l'àrea econòmica podem donar la tranquil·litat que es facin.

Moment per resoldre els deures pendents de l'estiu, ja sigui amb cessions o fitxatges: un davanter centre que asseguri pólvora i un jugador d'atac de banda dreta. El gol, amb només deu dianes en quinze jornades, és la gran assignatura pendent. Però la comanda nadalenca es podria ampliar, segons les necessitats que observi Machín. La nova realitat, a més, també ha de servir per rescatar del pou l'Espanyol femení, últim a la classificació, amb només dos punts després de deu jornades.

El club ha explicat aquesta novetat en una trobada prèvia a la Junta General d'Accionistes, que tornarà a presentar bones perspectives. El deute de l'entitat quedarà reduït en el pròxim exercici entre els 40 i els 50 milions d'euros. Pràcticament la meitat de l'actual, ja que Chen Yansheng farà servir una ampliació de capital per enfortir l'entitat, que passarà a tenir estatus de club sanejat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut