Fernando Alonso, satisfet en la seva primera presa de contacte amb Aston Martin (@AstonMartinF1)
MOTOR

Missió gens secreta: Fernando Alonso s'estrena amb l'Aston Martin i il·lusiona

El pilot asturià roda 97 voltes amb el seu nou monoplaça i marca el quart millor temps, darrere dels Ferrari

Xavier GuillénActualitzat

És la marca de l'agent secret menys secret de la història, però el més famós: Aston Martin. Diumenge, el 4 cops campió del món Sebastian Vettel abandonava l'escuderia i es retirava de la competició. 48 hores després, un altre campió, Fernando Alonso, s'ha ficat al monoplaça verd per iniciar una nova etapa en l'especialitat. L'amargor de la seva cara amb la granota d'Alpine s'ha transformat en l'alegria i satisfacció quan ha baixat del cotxe, després de la primera tanda de voltes que ha fet.

Amb un cotxe "net"

El cotxe no duia cap dels patrocinadors habituals, ja que els contractes de l'asturià amb els esponsors d'Alpine són vigents fins a final d'any. Cotxe verd, equipació neta d'adhesius i casc amb ratlles negres sobre fons blanc.

En total, han estat 97 girs al traçat de Yas Marina, amb un registre, 1:26:312, només superat pels pilots de Ferrari Charles Leclerc, Carlos Sainz i Robert Schwartzman. En aquestes proves de Pirelli, el bicampió del món ha passat una bona estona parlant amb els enginyers de la marca i també amb el català Pedro Martínez de la Rosa, nou ambaixador d'Aston Martin. Ha deixat enrere Checo Pérez (Red Bull), Pierre Gasly (Alpine), Valtteri Bottas (Alfa Romeo) i Lando Norris (McLaren). Fernando ha estat el que més voltes ha fet al traçat.

El campió Max Verstappen s'ho ha pres amb calma, només 33 voltes i l'onzè temps.

S'ha acabat el primer tast amb Aston Martin, i Alonso n'ha quedat força satisfet. Al febrer es presentarà el cotxe del 2023.

 

Anar al contingut