Nikola Mirotic i Rokas Jokubaitis, amb els premis respectius de MVP i millor jugador jove de l'Eurolliga (fcbarcelona.cat)
Bàsquet

Nikola Mirotic, MVP de l'Eurolliga

L'aler blaugrana ha arribat a la final four amb uns números fantàstics de 16,6 punts i 5,1 rebots per partit. Jokubaitis ha estat elegit com el millor jove de la competició

Redacció Esport3Actualitzat

Era gairebé com un secret compartit. Nikola Mirotic ha estat el millor jugador de l'Eurolliga i així ha estat reconegut, a poc més de 24 hores per a l'inici de la final four, que marcarà el campió de la competició. L'aler blaugrana ja havia estat elegit en el millor cinc de l'Eurolliga, per quarta vegada a la seva carrera esportiva.

Els números del jugador nascut a Montenegro han estat impressionants: 16,6 punts i 5,1 rebots per partit, amb una mitjana de 19,4 punts de valoració del seu rendiment, unes xifres que van ajudar el Barça a tancar la fase regular amb un rècord de 21 victòries i només 7 derrotes.

 

 

Mirotic afronta la seva cinquena final four. En va disputar 3 amb el Reial Madrid (2011, 2013, 2014) i la que l'any passat va perdre amb el Barça en la final de Colònia, contra l'Anadolu Efes d'Istanbul. Després del reconeixement individual obtingut aquest dimecres, Mirotic vol coronar el seu equip com a campió de la millor competició de clubs a nivell europeu.

El jugador montenegrí ha agraït la concessió del guardó, però ha recordat que l'objectiu principal a Belgrad és guanyar l'Eurolliga: 

"Estic molt content pel reconeixement, però la meva feina aquí encara no s'ha acabat. Sé el que hem vingut a fer." 

En la cerimònia també ha estat distingit el base del Barça, Rokas Jokubaitis, de 21 anys, com l'estrella més emergent de la competició.

ARXIVAT A:
Eurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut