Esports

Mirotic: "La temporada ha sigut un fracàs"

El jugador del Barça i ha acceptat que han tingut una baixada de rendiment en el tram final de la temporada

Redacció Esport2Actualitzat

Nikola Mirotic no s'ha amagat després de la derrota en la final de l'ACB davant el Madrid. El jugador montenegrí ha acceptat que han tingut una baixada de rendiment en el tram final de la temporada a causa del cansament. El pivot ha catalogat de "fracàs" la temporada.

"La temporada ha estat un fracàs. No perquè no haguem intentat. Però amb un títol no n'hi ha prou"

I ha fet autocrítica quan ha explicat:

"No estic d'acord que és falta de caràcter. L'equip ha anat cap avall en els últims dos mesos. Quan haviem de ser-hi, no hem estat. Aquesta és la realitat. Marxem a casa amb un títol menys"

El millor jugador del Barça aquesta temporada ha deixat clar que l'equip ha competit, però no aconseguir la victòria ni a la Lliga ni a l'Eurolliga ha tacat tota la feina feta. Mirotic ha estat el tercer jugador amb més valoració dels play-off i el cinquè màxim anotador amb 15,6 punts de mitjana per partit.

 

 

Jasikevicius: "Ens posem en masses problemes"

L'entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha valorat positivament la temporada tot i que el final ho ha esguerrat tot. El tècnic del Barça ha acceptat que el seu equip no ha arribat bé físicament al tram decisiu del curs. 

"Ens posem en masses problemes i a vegades no podem sortir-nos-en. el Reial Madrid ha sigut millor. Aquests partits els decideixen petits detalls"

Preguntat pel balanç del curs, ha considerat que ha estat "una bona temporada":

"Potser no hem pogut rematar-la, per a un club com el Barça sempre estem lluitant pels títols. L'Eurolliga va ser un pal dur per a nosaltres i no hem arribat amb molta frescor en aquest playoff de l'ACB, hem fet la nostra feina per arribar a la final però el Reial Madrid ha estat millor".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut