Bàsquet

Mirotic accepta la rebaixa de sou imposada pel club

RedaccióActualitzat

Una conversa de l'estrella de l'equip de bàsquet amb Bartomeu busca desencallar una situació que amenaça la convivència i el rendiment de la secció de bàsquet blaugrana.

L'equip del Barça de bàsquet va rebre amb molt malestar la notícia de la rebaixa salarial que el club vol aplicar a totes les seccions professionals. Als jugadors de Pesic els va molestar assabentar-se de la notícia gairebé al mateix moment que es feia pública a la premsa.

També van considerar un greuge comparatiu que als jugadors de bàsquet la decisió se'ls donés feta per part dels executius, mentre al primer equip de futbol era el president Josep Maria Bartomeu qui feia d'interlocutor amb la voluntat de negociar en lloc d'imposar la mesura, com va passar a les seccions del club.

 

Davant d'aquesta situació de profund malestar, un dels homes franquícia de l'equip de bàsquet, el montenegrí Nikola Mirotic, ha decidit afrontar el problema.  Aquest dijous, Mirotic va trucar a Josep Maria Bartomeu per expressar-li el que sentia la plantilla, mostrar-li el rebuig per les formes utilitzades i oferir diàleg per arribar a una solució.

Després d'aquesta conversa, Mirotic va decidir que ell assumiria la rebaixa salarial i va traslladar la seva decisió a la resta de companys.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut