Bàsquet

Mirotic: "El Barça ha aixecat en mi un foc per guanyar l'Eurolliga"

L'aler montenegrí Nikola Mirotic ha confessat en una entrevista al diari "Sport" els motius que el van portar a acceptar l'oferta per fitxar pel Barça de bàsquet després del seu pas pel Reial Madrid

Actualitzat

L'aler montenegrí Nikola Mirotic ha confessat en una entrevista al diari "Sport" els motius que el van portar a acceptar l'oferta per fitxar pel Barça de bàsquet després del seu pas pel Reial Madrid.

"El Barça ha aixecat de mi aquest foc, aquestes ganes de ser millor i per suposat de guanyar aquell títol que me'n vaig anar sense guanyar-lo com és l'Eurolliga. Per a mi era molt important guanyar-me a l'afició, per a mi era increïble perquè cada partit està ple".

Mirotic ha tirat d'ironia quan li han preguntat si va fitxar pel Barça per un motiu econòmic i fins i tot no pot evitar que se li escapi un somriure.

"Que molta gent diu que he vingut al Barça pels diners i jo em ric molt i dic per suposat, tu que entens molt de bàsquet, clar que he vingut pels diners. Sense dubte, he vingut perquè per a mi el bàsquet és el més prioritari juntament amb la meva família".

La nova estrella blaugrana també s'ha referit a la rebuda hostil que va rebre en l'últim clàssic europeu a Madrid i ha denunciat les mentides que s'han dit sobre ell.

"Vaig dir que hi ha molta gent que no ho superarà i és el que he pensat, sobretot pensant en aquells aficionats que estan dolguts, que sempre estan intentant ara parlar malament de mi, inventant-se històries de mi que moltes no són certes".

Per últim, Mirotic ha demostrat tenir una gran facilitat per als idiomes i ja ha començat a estudiar català.

"Parlo serbi i montenegrí, que compta com un idioma, parlo anglès, castellà, rus, i ara estic aprenent català i també estic aprenent grec. Així que tant de bo pugui aprendre una mica dels dos, segur que el català amb una mica de temps l'aniré aprenent i serà un altre idioma a la meva butxaca".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut