Bàsquet

Mirotic critica la premsa de Madrid de manera contundent

El montenegrí ha volgut sortir al pas d'una informació d'un diari madrileny en què l'assenyalaven com a líder d'un estat d'opinió al vestidor en contra de Pesic. I ho ha fet amb contundència

Actualitzat

En la prèvia del partit del Barça davant el Zalgiris, el jugador del Barça Mirotic no s'ha mossegat la llengua per respondre un article de la premsa de Madrid on se l'acusa de ser l'instigador d'un motí en contra de Pesic dins el vestidor del Barça:

 "Diuen això dolent de mi perquè estic al Barça. No ho han superat i no ho superaran. Els fa mal."

I ha afegit:

 "Es diuen coses dolentes de mi i de l'equip. Nosaltres hem de passar d'ells. Estem guanyant. És bo que es parli de nosaltres. Hi ha gent dolenta. Passem d'ells."

A més, creu que aquests articles s'escriuen per fer mal i per no haver superat el seu fitxatge pel Barça:

 "Anem primers empatats a l'Eurolliga, anem bé a la Lliga, es parla molt d'aquest equip i hi ha gent positiva però, és clar, hi ha una altra gent amb molta maldat i sabem molt bé qui són. El que volen és intentar trencar l'equip i la dinàmica, es parlen coses dolentes sobre mi, com l'últim que ha sortit."

Per la seva banda, Pesic, quan se li ha preguntat sobre aquesta possible dissonància entre les exigències del tècnic i els jugadors, ha afirmat:

"Tothom sap la línia d'exigència de Pesic. Pesic té un nom, 35 anys d'entrenador. L'article (on parla de la seva relació amb els jugadors) no està firmat i això em motiva encara més."

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut