Mireia Belmonte: "Després de l'aturada trigaré 8 mesos a recuperar del tot la forma"
Mireia Belmonte, amb problemes físics a cinc mesos dels Jocs (EFE)
Natació

Mireia Belmonte, un altre entrebanc en el camí cap a Tòquio

La campiona olímpica serà baixa al Campionat d'Espanya del març a Sabadell, segona oportunitat per fer mínimes per a Tòquio

Xevi BardoletActualitzat

Mireia Belmonte no és aquests dies en la concentració d'alçada de la selecció espanyola de natació a Sierra Nevada, concentració fonamental prèvia als Campionats d'Espanya de finals de març a Sabadell. La badalonina es recupera d'una lesió a l'espatlla i s'entrena a un altre ritme al CAR de Sant Cugat.

La conseqüència més immediata és la baixa a Sabadell, on els nedadors tenen la segona oportunitat per fer les marques mínimes de cara als Jocs de Tòquio. El Campionat d'Espanya se celebra del 24 al 28 de març i es podrà seguir per Esport3 .

En la primera oportunitat, al Trofeu Castalia del desembre, Belmonte ja va aconseguir les mínimes en els 800 i els 1.500, tot i portar 11 mesos sense competir per culpa de la pandèmia i unes hèrnies inguinals. Per tant, els entrebancs se succeeixen en el camí cap als seus quarts Jocs Olímpics. Ara els esforços se centraran a arribar en condicions al Campionat d'Europa de Budapest de mitjans de maig, última oportunitat per fer mínimes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut