Natació

Mireia Belmonte suma el quart or en els Campionats d'Espanya de natació

La nedadora badalonina ha mantingut la seva rutina en la competició d'un or al dia

Actualitzat

Mireia Belmonte ha mantingut la seva mitjana en els Campionats d'Espanya de natació d'una medalla d'or per dia de competició. En el quart dia des que van començar els campionats a Las Palmas de Gran Canaria, la badalonina ha sumat el quart or, en aquesta ocasió, en els 1.500 metres.

La nedadora de l'UCAM Fuensanta ha hagut de superar la resistència de la gallega María Vilas, que no ha cedit fins als últims 400 metres. La nedadora del CN Sabadell Erika Villaécija ha estat quarta, al darrere de la madrilenya Jimena Pérez.

Belmonte ha guanyat les medalles d'or dels 400 estils, els 200 papallona i els 800 lliures a més de la dels 1.500. A aquests ors s'han d'afegir dues medalles aconseguides amb el seu club, la plata d'aquest dissabte del 4x200 i el bronze del relleu 4x100.

3 ors per a Costa

La mallorquina Melani Costa, companya d'equip de Belmonte, ha arribat a les tres medalles d'or després de les dues guanyades aquest dissabte en els 200 esquena i els 100 lliures, i que se sumen a l'aconseguida divendres en els 200 lliures. En les dues proves, la plata ha estat per a nedadores del CN Sant Andreu, Àfrica Zamorano i Marta González. Patrícia Castro, del CN Terrassa, s'ha quedat el bronze dels 100 lliures.

Una altra nedadora del CN Sant Andreu, Jèssica Vall, ha guanyat els 100 braça i ha superat el rècord del campionat amb un temps d'un minut, 7 segons i 63 centèsimes. Marina Garcia, del CN Mediterrani, i Berta Cantó, del CN Mataró, l'han acompanyada en el podi. Totes tres han repetit les medalles que van guanyar divendres en els 50 braça.

El CN Sabadell ha guanyat l'or dels relleus del 4x200 femenins, amb el quartet format per Fàtima Gallardo, Sandra Pallarés, Judit Ignacio i Erika Villaécija, i ha establert, a més, un nou rècord del campionat amb un temps de 8 minuts, 12 segons i 68 centèsimes. La plata ha estat per a l'UCAM Fuensanta de Mireia Belmonte i Duane da Rocha i el bronze, per al CE Mediterrani.

En el quadre masculí, Joan Ballester, del CE Mediterrani, i Martín Melconián, del CN Sabadell, han estat plata i bronze en els 100 braça, mentre que Alejandro García, del CN Sant Andreu, ha estat el segon en la final dels 200 esquena.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut