Mireia Belmonte afronta el Mundial de Corea amb moltes ganes
Natació

Mireia Belmonte: "Si pogués repetir el que vaig fer a Budapest fa dos anys, estaria molt contenta"

La nedadora badalonina veu molt complicat repetir la gran actuació als Mundials de natació de Corea d'aquest estiu les tres medalles que va guanyar en la passada cita mundialista en el marc d'un acte solidari a l'Hospital de Can Ruti

Actualitzat

La nedadora badalonina, Mireia Belmonte, ha assegurat aquest dimecres que veu molt complicat repetir la gran actuació als Mundials de natació de Corea d'aquest estiu les tres medalles que va guanyar en la passada cita mundialista en el marc d'un acte solidari a l'Hospital de Can Ruti.

"Si pogués repetir el que vaig fer a Budapest fa dos anys estaria molt contenta, encara que serà molt difícil", ha confessat.

Belmonte ha presentat els rellotges que ha dissenyat en col·laboració amb Can Ruti i els beneficis es destinaran a finançar el programa d'investigació en l'àmbit de la salut 'Amics de Can Ruti', projecte amb el qual la nedadora col·labora.

La campió olímpica també haa confirmat en l'acte que participarà al Gran Premi de la Ciutat de Barcelona (15 i 16 de juny), encara que no ha aclarit si aquesta serà l'única vegada que competirà abans del Mundial.

Belmonte ha explicat que està "molt animada i amb ganes, que és el més important", i ha relatat que ara l'esperen quatre setmanes de treball a Sierra Nevada i, després, una concentració al Japó de dues setmanes, des d'on posarà rumb a Corea.

 

Anar al contingut