Mireia Belmonte s'ha mostrat partidària d'ajornar els Jocs Olímpics de Tòquio
Mireia Belmonte s'ha mostrat partidària d'ajornar els Jocs Olímpics de Tòquio (EFE)
Natació

Mireia Belmonte: "Posposar els Jocs seria la decisió més encertada"

La nedadora badalonina, guanyadora de quatre medalles olímpiques, considera que els esportistes no podrien competir a Tòquio en les mateixes condicions

Actualitzat

Mireia Belmonte, guanyadora de quatre medalles olímpiques, s'ha mostrat partidària que el COI ajorni els Jocs Olímpics de Tòquio i ha destacat el perill de contagi del coronavirus entre atletes si es mantenen les dates previstes.

"El més segur és que es posposin els Jocs Olímpics i seria la decisió més encertada perquè ara ficar a tota la gent a la Vila Olímpica seria irresponsable perquè ens podríem encomanar de qualsevol esportista que pugui portar aquest virus", ha assegurat en un vídeo publicat a les seves xarxes socials la nedadora badalonina.

Per Belmonte, els esportistes que acudiran als Jocs no estan actualment en les mateixes condicions, per la impossibilitat que tenen en molts països de poder completar el seu treball d'entrenaments.

"Crec que els esportistes de tots els països hem d'estar en igualtat de condicions per competir. Quan tots ho estiguem es faran uns Jocs de qualitat i competitius, com els que hem viscut aquests anys".  

Belmonte ha aprofitat la difusió del vídeo per agrair l'esforç que diàriament es fan en hospitals atenent els afectats per la Covid-19 i s'ha solidaritzat amb els familiars de les víctimes.

"Tot el meu suport a totes les famílies i els que tenen un familiar o amic infectat pel coronavirus. Agrair a les persones que estan amb nosaltres cada dia i que fan que el nostre confinament sigui més fàcil. Els sanitaris que estan cuidant els malalts, els transportistes que ens porten el nostre menjar per mantenir una dieta sana aquests dies, la gent que atén als supermercats", ha destacat.

ARXIVAT A:
Jocs OlímpicsCoronavirus
Anar al contingut