Mireia Belmonte és una de les estrelles de la natació mundial
Mireia Belmonte és una de les estrelles de la natació mundial
Natació

Mireia Belmonte i Jèssica Vall reapareixeran a mitjans d'agost a Loulé, a Portugal

El Meeting de Portugal, a Loulé, població de l'Algarve, serà l'escenari del retorn a la competició de Mireia Belmonte i Jessica Vall. Es disputarà del 14 al 16 d'agost i la convocatòria de la federació espanyola de natació consta de 33 nedadors

Xevi BardoletActualitzat

Més de mig any després de l'última competició, la campiona olímpica Mireia Belmonte i la bronze mundialista Jèssica Vall tornaran a nedar en un esdeveniment. Ja hi ha data i lloc, del 14 al 16 d'agost a Loulé, població de l'Algarve, a Portugal. Un país que va començar essent un exemple de gestió del coronavirus i que ara està patint rebrots importants, la majoria a prop de Lisboa, lluny del sud del país.

La convocatòria de la federació espanyola de natació està formada per 33 nedadors, alguns d'ells de categoria júnior, i destaca també la presència de Joan Lluís Pons, Lidón Muñoz i África Zamorano -tots tres del CN Sant Andreu-, de Catalina Corró -nedadora del Sabadell i que ja havia reaparegut al gener després d'una segona operació per extirpar-li un tumor al cervell- i de Marina Garcia, també del club vallesà.

Recordem que totes les competicions puntals del 2020 -Jocs Olímpics de Tòquio, Europeus de Budapest i Mundials de Piscina Curta d'Abu Dabi- han estat traslladades al 2021. Els nedadors, que havien estat uns 90 dies sense poder ficar-se en una piscina i que ara s'entrenen sense visualitzar un gran esdeveniment immediat, tindran l'incentiu de tornar a competir en alguna prova en aquest any abslutament escapçat per la pandèmia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut