Mireia Belmonte marxa de Moscou amb 2 ors i 3 plates (Foto: EFE)
Natació

Mireia Belmonte guanya una medalla d'or a la segona cita de la Copa del Món de Natació

Mireia Belmonte ha guanyat l'or en els 800 metres de la prova de la Copa del Món que es disputa a Dubai. La nedadora badalonina ha aprofitat el bon moment de forma després dels campionats d'Europa de Berlín per sumar un nou triomf.

Mireia Belmonte ha guanyat l'or en els 800 metres de la prova de la Copa del Món que es disputa a Dubai. La nedadora badalonina ha aprofitat el bon moment de forma després dels campionats d'Europa de Berlín per sumar un nou triomf, en aquest cas davant de Julia Hassler (Liechtenstein) i Michee Van Rooyen (Sud-àfrica).

Belmonte va sumar sis medalles als Europeus de Berlín, i a començaments de setmana va guanyar 3 ors (800 lliures, 200 papallona i 400 lliures) i una plata (400 estils) a la primera cita de la Copa del Món de natació que es va disputar a Doha (Qatar). La de Dubai és la segona de les set etapes de la Copa del Món, i s'allargarà fins aquest dilluns.

A la mateixa reunió de Dubai l'hongaresa Katinka Hosszu ha batut el seu propi rècord del món dels 200 metres estils amb un temps de 2 minuts, 2 segons i 13 centèsimes. Belmonte ha acabat quarta aquesta prova.