Mireia Belmonte: "Després de l'aturada trigaré 8 mesos a recuperar del tot la forma"
Mireia Belmonte, amb problemes físics a cinc mesos dels Jocs (EFE)
Natació

Mireia Belmonte busca aquest cap de setmana quatre bitllets per als Jocs de Tòquio

La quàdruple medallista olímpica participarà en el Trofeu Internacional de Castelló buscant la classificació en els 400, 800 i 1.500 lliures i també en els 400 estils

Actualitzat

Mireia Belmonte, quàdruple medallista olímpica, buscarà aquest cap de setmana els seus primers bitllets per als Jocs Olímpics de Tòquio en el Trofeu Internacional de Castelló. La nedadora badalonina s'ha inscrit en els 400, en els 800 i en els 1.500 metres lliures i també en els 400 metres estils. Per aconseguir el seu objectiu, Belmonte no només haurà d'obtenir la mínima fixada en cada prova sinó que a més l'haurà de guanyar, ja que la Federació Espanyola només atorga un bitllet per modalitat en aquest certamen.

La principal adversària per a Belmonte serà la seva companya d'entrenament, Jimena Pérez, que té opcions en les proves lliures. Als 400 estils s'afegeixen Catalina Corró, Paula Juste o Alba Vázquez com a possibles aspirants al triomf final i al passaport per a Tòquio.

Belmonte també té previst buscar el bitllet olímpic en dues altres proves, els 200 metres estils i els 200 papallona, en els Campionats d'Espanya del mes de març.  

Anar al contingut