Belmonte ha firmat un nou rècord mundial a la Copa del Món a Berlín. (Foto: FINA)
Natació

Mireia Belmonte bat el rècord del món dels 800 lliures en piscina curta a la Copa del Món a Berlín

Mireia Belmonte segueix mantenint un estat de forma excel·lent després dels Mundials de natació a Barcelona. La nedadora badalonina ha batut aquest dissabte el rècord del món dels 800 metres lliures en piscina curta durant una prova de la Copa del Món a Berlín. Belmonte ha aturat el crono amb un temps estratosfèric de 7:59.34 i ha rebaixat en gairebé dos segons l'anterior plusmarca mundial de la francesa Camille Muffat (8:01.06).

Actualitzat
Mireia Belmonte segueix mantenint un estat de forma excel·lent després dels Mundials de natació a Barcelona. La nedadora badalonina ha batut aquest dissabte el rècord del món dels 800 metres lliures en piscina curta durant una prova de la Copa del Món a Berlín. Belmonte ha aturat el crono amb un temps estratosfèric de 7:59.34 i ha rebaixat en gairebé dos segons l'anterior plusmarca mundial, que estava en possessió de la francesa Camille Muffat (8:01.06).

Precisament fa només tres dies Belmonte es va quedar a només 37 centèsimes del rècord del món d'aquesta distàcia en una altra prova de la Copa del Món a Eindhoven, que va acabar amb victòria de la neozelandesa Lauren Boyle.
Anar al contingut