Esports

Mireia Belmonte agafa les regnes de l'entrega de medalles, el vídeo més vist de l'any a Esport3

Actualitzat

En el rànquing dels vídeos més vistos de la web i aplicació de mòbils d'Esport3 aquest 2018.

1. Belmonte agafa les regnes de l'entrega de medalles. A l'entrega de medalles dels 400 metres lliures femenins dels Jocs Mediterranis, les guanyadores esperaven l'entrega de guardons, en veure que ningú ho feia, Belmonte ha agafat les regnes de l'acte.

2. Messi: "El Madrid és menys favorit a la Champions sense Cristiano." El capità del Barça Leo Messi concedeix la primera entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio.

 

3. El president de la federació intenta que Ràfols tregui la senyera de la Copa. El president de la federació Luis Rubiales va intentar convèncer Laura Ràfols, jugadora del FC Barcelona, de treure la senyera de la Copa.

4. L'entrevista a Gerard Piqué en català que es fa viral. Al final del partit contra el PSV Eindhoven, Gerard Piqué va atendre en català el periodista brasiler Marcelo Bechler, del canal del seu país Esporte Interativo.

5. Resum del Barça - Reial Madrid (5-1). Un hat-trick de Luis Suárez més un gol de Coutinho i un d'Arturo Vidal van donar el triomf als blaugranes davant del Reial Madrid en un partit de lliga al Camp Nou.

 

 

ARXIVAT A:
Més vist 2018E3 més vist 2018
Anar al contingut