És el segon or de Belmonte en els europeus que es disputen a Dinamarca. (Foto: EFE)
Natació

Mireia Belmonte aconsegueix l'or en els 800 lliures en el Campionat d'Europa de piscina curta

Mireia Belmonte ha aconseguit la medalla d'or en la final dels 800 metres lliures en els europeus de piscina curta que es disputen a Herning (Dinamarca). La badalonina ja va guanyar aquest dimarts l'or en els 200 papallona en la mateixa competició. Jessica Vall ha fet sisena en els 200 braça, prova en la que la russa Yuliya Efimova ha batut el rècord del món.

Actualitzat

Mireia Belmonte ha aconseguit la medalla d'or en la final dels 800 metres lliures en els europeus de piscina curta que es disputen a Herning (Dinamarca). La badalonina ja va guanyar aquest dimarts l'or en els 200 papallona en la mateixa competició. Mireia Belmonte ha fet un temps de 8:05.18 i ha superat la danesa Lotte Friss. L'holandesa Rouwendaal ha acabat en el tercer lloc. Mireia Belmonte mai havia obtingut aquest títol i aquest dissabte pot aconseguir-ne un altre en els 400 lliures i diumenge en els 400 estil.

La nadadora del C.N. Sant Andreu Jessica Vall ha acabat sisena en la final dels 200 braça en la que la russa Iuliia Efimova ha batut el rècord del món amb una marca de 2 minuts, 14 segons i 39 centèsimes. La catalana ha aprofitat el fort ritme de la cursa per establir una nova millor marca personal en la distància, amb 2:23:21.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut