Futbol

Minut de silenci del RCDE abans de l'entrenament

El club va emetre un comunicat ahir per mostrar el seu suport a la ciutadania

Actualitzat

L'Espanyol s'ha sumat al minut de silenci del primer equip abans de l'entrenament

Ahir el club va emetre un comunicat on mostrava la seva condemna contra l'atemptat i oferia el seu suport a la ciutadania:

"Encara consternats pel terrible atropellament que s'ha produït aquesta tarda a Barcelona fruit d'un atac terrorista, el RCD Espanyol expressa la seva més profunda condemna a aquesta i a totes les accions terroristes i envia el seu més sincer condol a tots els familiars i amics de les víctimes d'aquest lamentable episodi.

Amb el cor encara encongit per veure Barcelona, la nostra estimada Barcelona, atacada vilment pel terror i l'odi, volem mostrar la nostra solidaritat amb totes les persones afectades així com agrair enormement totes les mostres de suport que ha rebut tant la ciutat com el nostre club de part d'entitats, institucions i professionals del futbol i de l'esport.

Només junts guanyarem la batalla a l'horror. I aquest club es compromet a ajudar en tot allò que pugui perquè aviat Barcelona es recuperi d'aquest duríssim cop i torni a mostrar-se al món com el que és, la seva ciutat més bonica i l'orgull de tota la família espanyolista i d'aquells que tant ens l'estimem."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut