Futbol

Mino Raiola i el pare de Haaland es reuneixen amb el Barça i el Reial Madrid el mateix dia

El representant del jugador i el seu pare han aterrat aquest dijous al matí a Barcelona i han estat rebuts per un membre de l'equip de Joan Laporta. Segons ha avançat la Cadena COPE, a la tarda també s'han reunit amb el president blanc, Florentino Pérez

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrada de Joan Laporta a la presidència del FC Barcelona ha provocat molts rumors sobre la possible arribada d'Erling Haaland a l'equip. La bona relació de Laporta amb el representant del jugador, Mino Raiola, facilitaria el fitxatge d'una de les estrelles de moda. Els rumors, però, han augmentat després que hagin enxampat Raiola amb el pare de Haaland a l'aeroport del Prat. Allà han estat rebuts per un membre de l'equip de Joan Laporta, que se'ls ha emportat en un cotxe.

Erling Haaland és la principal prioritat del FC Barcelona per reforçar la davantera de cara a la temporada vinent. Amb tan sols 20 anys, el jugador del Dortmund s'ha convertit en un dels futbolistes més cotitzats a Europa.

Segons ha avançat la Cadena COPE, Raiola i el pare de Haaland han aprofitat el viatge i també s'han reunit a la tarda amb el president del Reial Madrid, Florentino Pérez. Segons aquesta informació, la trobada, merament informativa, s'ha fet unes hores després de la reunió amb el club blaugrana. Les dues parts han volgut explorar les opcions d'un possible fitxatge del davanter noruec pel club blanc i quina és la seva situació amb el Borussia Dortmund. Després d'aquesta reunió, Raiola i el pare de Haaland tenen previst agafar un avió a l'aeroport de Barajas per tornar a Alemanya.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut