Jordi Ferrón, entrenador de l'Espanyol femení, va sumant baixes a la seva plantilla
Jordi Ferrón, entrenador de l'Espanyol femení, va sumant baixes a la seva plantilla
ESPANYOL

Revolució periquita: quatre baixes més

Mimi, Inés, Ayaka i Daniela també deixen el club blanc-i-blau, que busca reinventar-se

Oriol VidalActualitzat

La revolució a l'Espanyol ja és aquí després de la permanència a la Lliga Iberdrola via despatxos. Aquest dilluns a la tarda, el club blanc-i-blau ha fet oficials quatre baixes més que s'uneixen a la de la capitana Paloma. Adéu a Mimi, Inés, Ayaka i Daniela; hola, intent de canvi de cicle.

D'aquest pòquer de comiats, destaquen especialment els de dues de les capitanes de l'equip: la portera Miriam de Francisco, que duia quatre anys a l'entitat i acabava contracte el 30 de juny, i la central Inés Juan, sobre qui havia una opció perquè continués un setè curs com a periquita. Dos moviments, doncs, significatius de l'intent de reinventar un equip en crisi els últims anys.

El baix rendiment esportiu explica, sobretot, la no continuïtat de les altres dues jugadores. Dos reforços estrangers per a aquesta última temporada que no han funcionat: ni la costa-riquenya Daniela Cruz, procedent del Deportivo Saprissa, ni la davantera japonesa Ayaka Noguchi, que no s'ha adaptat mai al ritme de la lliga. 

Amb ja cinc sortides confirmades, caldrà esperar ara a les incorporacions que pugui concretar la direcció esportiva. El tècnic Jordi Ferrón espera esdeveniments per mirar de reflotar un projecte incapaç de guanyar un sol partit en l'últim curs. S'està pendent de l'aposta que faci aquest any Chen Yansheng per al futbol femení en un curs exigent, amb divuit equips i quatre places de descens. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut