Milos Teodosic, Danilo Gallinari i Blake Griffin (Foto: Reuters)
Milos Teodosic, Danilo Gallinari i Blake Griffin (Foto: Reuters)
Bàsquet

Milos Teodosic hauria arribat a un acord amb Los Angeles Clippers per fer el salt a l'NBA

L'equip californià ha reaccionat ràpidament a la marxa de dos dels seus titulars de la passada temporada, Chris Paul i JJ Redick, amb les arribades de Teodosic i Gallinari

Actualitzat

Segons ha avançat l'ESPN, el base Milos Teodosic hauria arribat a un acord amb el Los Angeles Clippers per fer el salt a l'NBA. Amb 30 anys, el base serbi no podia esperar gaire temps més abans de fer el seu debut als Estats Units.

El CSKA de Moscou li va fer una gran oferta per intentar retenir-lo, 12 milions d'euros en 3 temporades, cosa que l'hauria convertit en el jugador més ben pagat del continent europeu. Teodosic, però, hauria preferit els 10,8 milions d'euros que l'ofereixen els Clippers en dues temporades, amb la possibilitat de marxar lliure al final de la primera.

L'equip californià s'ha mogut molt ràpid després que dos dels seus titulars de la passada temporada han marxat, el base Chris Paul traspassat als Houston Rockets i l'escorta JJ Redick que ha fitxat pels 76ers de Filadèlfia. El de Teodosic, considerat un dels millors jugadors de fora de l'NBA, seria un primer fitxatge per encetar una nova etapa després de renovar el tercer titular en perill de marxar, l'aler pivot Blake Griffin, i, si es fes, en un traspàs amb l'aler italià dels Denver Nuggets Danilo Gallinari. Els tres seran el nou "Big Three" dels Clippers.

Es dona la coincidència que Teodosic coincidiria a Los Angeles amb el base Patrick Beverley, que va arribar als Clippers en el traspàs de Paul als Rockets. Tots dos van compartir vestidor la temporada 2009-10, a l'Olympiacos grec.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut