Tenis

Milers d'aficionats reben a Zagreb els flamants campions de la Copa Davis

La cèntrica plaça de Ban Jelacic de Zagreb s'ha omplert per rebre a la selecció de tenis de Croàcia, que aquest cap de setmana ha conquerit l'ensaladera després de derrotar França en la final

Actualitzat

Milers d'aficionats croats han omplert aquest dilluns la cèntrica plaça de Ban Jelacic de Zagreb per rebre la selecció de tenis de Croàcia, que aquest cap de setmana s'ha proclamat campiona de la Copa Davis en superar França a la final.
   
"Croàcia, Croàcia!", ha corejat la multitud mentre els tenistes, encapçalats pel millor jugador croat, Marin Cilic, arribaven a la plaça directament des de l'aeroport, portant l'"ensaladera". A la plaça s'han pogut escoltar càntics esportius i l'himne croat, que ha estat interpretat al començament de la cerimònia de benvinguda, organitzada per l'Ajuntament de Zagreb.   

"És fenomenal ser campió mundial, ser rebut d'aquesta manera, això és com un somni. Estem orgullosos d'haver portat aquest trofeu a Croàcia", ha declarat Cilic, ovacionat per la multitud.
    
Cilic va ser l'heroi de la final jugada a Lilla aportant a Croàcia dos dels tres punts per al 3-1 amb el qual es va imposar a França, en derrotar el primer dia el francès Jo-Wilfred Tsonga, i el tercer dia Lucas Pouille.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut