Als aficionats del Morelia no els ha importat saltar-se en confinament per intentar evitar el trasllat de l'equip (EFE)
Futbol

Milers d'aficionats del Morelia mexicà se salten la quarantena per protestar contra el trasllat de l'equip

Els propietaris de l'equip, que és deficitari, tenen previst moure la seu a Sinaloa

Actualitzat

La passió de milers d'aficionats mexicans pel seu equip de futbol els ha dut a saltar-se la quarantena i sortir al carrer a manifestar-se contra el trasllat dels Monarcas de Morelia a una altra ciutat. Les protestes s'han estat produint les últimes setmanes, però la d'aquest diumenge passat va reunir gairebé 7.000 seguidors, bona part dels quals no complia les mesures de distanciament físic. Els aficionats anaven equipats amb pancartes i banderes, i van caminar des de l'estadi Venustiano Carranza fins al centre de Morelia. En poques hores, les imatges dels seguidors a les xarxes socials van fer la volta al món.

L'equip de l'Estat de Michoacán, que juga a la primera divisió mexicana, és deficitari i els seus propietaris han decidit acceptar l'oferiment del governador de Sinaloa, que buscava un equip per al nou estadi que han construït a la ciutat de Mazatlán.

Tot i que encara no s'ha confirmat el canvi de seu, de moment, el club ja ha confirmat la marxa de l'entrenador, Pablo Guede, i del director esportiu, Héctor Lara. L'operació encara no s'ha fet efectiva, però si es confirma, Morelia perdrà un equip amb 70 anys de tradició.

Anar al contingut