Mikel Arteta veu normal que el relacionin amb la banqueta del Barça (Reuters)
Barça

Mikel Arteta descarta canviar l'Arsenal pel Barça

"Sempre hi ha rumors, però estic totalment compromès amb aquest equip", assenyala el tècnic dels "gunners"

Mikel Arteta, entrenador de l'Arsenal, ha descartat aquest dimecres una possible sortida al Barcelona i ha assegurat que està concentrat al cent per cent en el club londinenc. El tècnic basc ha estat relacionat amb una possible marxa al Barça ​​per substituir Ronald Koeman si el candidat Joan Laporta guanya les eleccions.

Arteta, que porta un any com a tècnic de l'Arsenal després de ser entrenador assistent de Pep Guardiola al Manchester City en la seva anterior etapa, ha expressat clarament el seu compromís amb el club "gunner":

"Sempre hi haurà rumors quan hi hagi eleccions al Barcelona. És un gran equip i vaig créixer allà com a futbolista, per la qual cosa sempre m'hi relacionaran. Però estic totalment compromès amb la feina que estic fent aquí. Encara em queda molt per fer i estic gaudint del meu càrrec. Em sento un privilegiat per dirigir aquest equip i estic molt feliç amb això. Som a la meitat de la temporada i queda molt per jugar, així que el meu futur no és una prioritat. Tinc contracte i estic content aquí: no crec que sigui una cosa urgent."

 

Anar al contingut