Automobilisme

Mike Rockenfeller guanya la cursa del DTM a Moscou i es referma en el liderat del Campionat Alemany de Turismes

Mike Rockenfeller ha estat el guanyador de la sisena cursa del DTM disputada Moscou i es referma en el liderat de la classificació. En canvi, els dos pilots catalans no han tingut gaire fortuna. Dani Juncadella ha acabat dissetè fora de la zona dels punts, mentre que Miquel Molina ha hagut d'abandonar a la sisena volta.

Actualitzat
Avui s'ha disputat a Moscou la sisena cursa del Campionat Alemany de Turismes. Era la primera vegada que el DTM visitava Rússia i aquesta estrena no ha anat gaire bé als dos representants catalans del certamen. Miquel Molina s'ha hagut de retirar tot just a la sisena volta. El gironí tenia una bona oportunitat d'aconseguir els primers punts de la temporada però un toc amb Dani Juncadella primer i un altre amb Bruno Spengler després l'han obligat a retirar-se.

Malgrat els desperfectes en el seu Mercedes, Dani Juncadella sí que ha pogut acabar la cursa però ha estat dissetè i no ha pogut entrar a la zona de punts, com havia fet a les dues últimes carreres. La cursa l'ha guanyat Mike Rockenfeller. D'aquesta manera, el pilot d'Audi es referma en el primer lloc de la general. Ara té 27 punts de marge sobre el segon, Bruno Spengler, que no ha puntuat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut