Esquí

Mikaela Shiffrin conquereix el Globus de Cristall de Super-G a Soldeu

La nord-americana, la gran dominadora de la temporada, domina també en Super-G. En l'apartat masculí, el Globus és per a Dominik Paris
Actualitzat

Mikaela Schiffrin, lluint orgullosa el seu primer Globus de Cristall de Super-G i desè en general (Reuters)

Mikaela Shiffrin, la gran dominadora de l'esquí mundial, ha conquerit aquest dijous el seu primer Globus de Cristall en la modalitat de Super-G. La nord-americana, que fa poc es va assegurar el seu tercer Globus de Cristall general i també el sisè en la modalitat d'eslàlom, s'estrena així en el palmarès de la prova més ràpida. Schiffrin encara pot aconseguir un altre títol, el de gegant. Per això només li fa falta quedar entre les quinze primeres a la prova de diumenge.

A Soldeu, Shiffrin n'ha tingut prou amb un quart lloc per assegurar-se el primer lloc a la classificació general de Super-G. La prova l'ha guanyada l'alemanya Viktoria Regensburg, que ha obtingut així el primer triomf de la seva carrera.

Per fi un Globus per a Dominik Paris

Dominik Paris, que no va poder arrabassar el Globus de descens a Beat Feuz, ha aconseguit el Globus de Cristall de Super-G masculí, ratificant així el títol que havia obtingut al Mundial d'Are (Suècia) al febrer. És el primer Globus de Cristall per a l'italià, que ha guanyat la prova a Soldeu quan en tenia prou amb fer podi per assegurar-se el primer lloc de l'especialitat.