Espanyol

Miguelón: "Ens estem preparant molt bé per a l'inici de la lliga"

El lateral dret de l'Espanyol assegura que el vestidor afronta amb la màxima il·lusió el retorn a Primera Divisió

L'Espanyol jugarà aquesta setmana el seu primer amistós, aquest dimecres contra el Las Palmas, a Marbella i en directe per Esport3. La plantilla de l'equip blanc-i-blau s'estarà dotze dies en terres andaluses. La intenció del tècnic Vicente Moreno és poder disputar durant l'estada quatre partits amistosos. A Marbella s'hi han desplaçat tots els jugadors disponibles de la primera plantilla i nou del filial. No hi són Javi Puado ni Óscar Gil, que disputaran els Jocs Olímpics amb la selecció espanyola.

L'Espanyol ja té ganes de començar a agafar ritme en la temporada del retorn a Primera Divisió i la il·lusió del vestidor és màxima, segons ha explicat aquest dimarts Miguel Juan Llambrich "Miguelón" en roda de premsa.

"Crec que amb la il·lusió que tenim tots, l'ambició i el treball que fem cada dia al final la clau de l'èxit de la temporada passada van ser aquestes tres coses. Ens estem preparant molt bé per arribar el millor possible a l'inici de la lliga."

Sobre l'absència de fitxatges, Miguelón no ha valorat la necessitat o no d'incorporacions.

"Ens centrem a entrenar-nos i a arribar bé als amistosos i a la lliga. S'ha vist que tenim molt bon equip i al final els fitxatges és un tema d'uns altres."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut