Futbol

Miguel Reina, sobre el procés català: "S'ha d'aplicar la llei i ficar la gent a la presó"

L'exporter del Barça i pare de Pepe Reina no s'ha mossegat la llengua i ha assegurat que, als independentistes, els haurien de tancar a la presó en una entrevista al programa "Jugones" de La Sexta

Miguel Reina ha fet unes polèmiques declaracions sobre el procés català

L'exporter del FC Barcelona Miguel Reina ha fet unes polèmiques declaracions sobre les eleccions que es faran aquest diumenge a Catalunya en una entrevista al programa "Jugones" de La Sexta. El pare de Pepe Reina no s'ha mossegat la llengua i ha assegurat que als independentistes els haurien de tancar a la presó. "La solució és que s'apliqui la llei, els quatre de torn cap a dins. Les presons es van fer per als que delinqueixen".

Reina va definir el moviment independentista català amb aquesta afirmació: "El que estan fent és una sublevació i ja està. No m'agradaria ser maleducat, però és el moment de parlar les coses clarament, s'ha de tenir un parell de collons".

L'exporter blaugrana també ha afirmat que la gent que promou l'independentisme a Catalunya és una minoria. "Quatre pesats estan muntant aquest rotllo. Que se'n vagin a dormir. N'hi ha 40.000 que pensen com Pau Gasol", conclou.