Miguel Reina ha fet unes polèmiques declaracions sobre el procés català
Futbol

Miguel Reina, sobre el procés català: "S'ha d'aplicar la llei i ficar la gent a la presó"

L'exporter del Barça i pare de Pepe Reina no s'ha mossegat la llengua i ha assegurat que, als independentistes, els haurien de tancar a la presó en una entrevista al programa "Jugones" de La Sexta

Actualitzat

L'exporter del FC Barcelona Miguel Reina ha fet unes polèmiques declaracions sobre les eleccions que es faran aquest diumenge a Catalunya en una entrevista al programa "Jugones" de La Sexta. El pare de Pepe Reina no s'ha mossegat la llengua i ha assegurat que als independentistes els haurien de tancar a la presó. "La solució és que s'apliqui la llei, els quatre de torn cap a dins. Les presons es van fer per als que delinqueixen".

Reina va definir el moviment independentista català amb aquesta afirmació: "El que estan fent és una sublevació i ja està. No m'agradaria ser maleducat, però és el moment de parlar les coses clarament, s'ha de tenir un parell de collons".

L'exporter blaugrana també ha afirmat que la gent que promou l'independentisme a Catalunya és una minoria. "Quatre pesats estan muntant aquest rotllo. Que se'n vagin a dormir. N'hi ha 40.000 que pensen com Pau Gasol", conclou.

Anar al contingut