Ciclisme

Miguel Induráin s'atreveix amb la Titan del Marroc: "No m'importa la posició, vull gaudir"

Induráin ha assegurat que es volia treure el cuquet de disputar la Titan del Marroc

Actualitzat

Miguel Induráin va confirmar la setmana passada la seva participació en la Titan Desert 2023 del Marroc amb l'equip Kosner-Saltoki. El navarrès va participar l'any 2020 a la Titan d'Almeria perquè la covid li va impossibilitar fer-ho en aquesta competició. En aquell moment va dir que no tornaria al ciclisme, però ara s'atreveix amb una de les curses més dures del món.

A treure's l'espina de la Titan del Marroc

Induráin, en declaracions a TV3, ha explicat per què finalment tornarà a pujar a la bici:

"Em vaig quedar a les portes de la Titan del Marroc després d'haver fet tot l'esforç. Vaig dir que no hi tornaria, però una empresa de Navarra que hi volia anar m'ha enredat. Estic preparant-me perquè la bici de muntanya no és la meva especialitat i vull gaudir del Marroc."

El pentacampió del Tour de França ha deixat clar que no es marca cap objectiu:

"No he rodat mai al Marroc, però tothom em diu que és diferent. Hi vaig a gaudir, no m'importa la posició. Anem un grup d'unes 45 persones, de les quals cadascuna té una professió diferent, ens uneix la bici. Vull gaudir de l'experiència."

L'exciclista espanyol també ha estat preguntat pel seu company d'equip i vigent campió, Konny Looser, amb qui encara no ha parlat:

"Encara no he coincidit amb ell, de fet, pràcticament ni el veuré, portarà un altre ritme de competició. Ell ha format un grup amb l'objectiu de competir i guanyar, mentre que la resta anem de passeig, a navegar i passar-nos-ho bé."

ARXIVAT A:
Titan Desert
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut