Girona

Miguel Gutiérrez, agraït al Girona però amb ganes de tornar al Bernabéu

El lateral espera tornar al Reial Madrid, el club que el va formar, a final de temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Miguel Gutiérrez ha entrat a l'equip titular en els sis últims partits, i s'està convertint en una peça clau en l'onze de Míchel. Va arribar del Reial Madrid l'estiu passat i va firmar fins al 2027, però els blancs en conserven una opció de compra que ell espera que es faci efectiva.

"El Reial Madrid sempre ha estat casa meva, i si soc el jugador que soc és gràcies als anys que vaig passar allà. Tornar a casa seria molt bonic, però per a això cal fer una gran temporada."

I el Girona, de mica en mica, va camí d'aconseguir l'objectiu de la temporada: la salvació. Després de 20 jornades, els de Míchel ocupen l'onzena posició amb 24 punts, cinc per sobre de les places de descens. Els pròxims partits, contra Cadis i Almeria, haurien de servir per allunyar-se una mica més de la zona baixa.

Cada partit compta. El pròxim és el més important, i el Cadis, al seu camp, pressiona molt els rivals.

 

 

El paper de Miguel Gutiérrez a l'equip ha anat convertint-se en més important a mesura que ha anat avançant la temporada, i el jugador madrileny ha agraït la feina feta per Míchel.

"Quan vaig arribar portava cinc mesos sense jugar perquè m'havien operat el menisc. Jugava i no aguantava els 90 minuts, tenia rampes a cada partit. Amb el ritme de treball ordenat per Míchel, he millorat molt i ara aguanto perfectament els partits sencers." 

Per acabar, també ha donat molta importància a l'últim partit. El Girona es va imposar per 1 a 0 al València, i aquest va ser el primer partit de Lliga que els gironins van acabar sense encaixar cap gol

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut