Mick Schumacher, líder de l'F2, en una imatge d'arxiu (@pirellisport)
Motor

Mick Schumacher, possible nou pilot de Haas

En alguns mitjans donen per fet que el fill de l'heptacampió mundial i Nikita Mazepin seran els nous pilots de l'equip nord-americà

Segons alguns mitjans russos de comunicació, Mick Schumacher i Nikita Mazepin seran els pilots de l'equip Haas la pròxima temporada. El fill del set vegades campió del món és líder del Campionat de Fórmula 2 quan encara s'han de disputar les dues últimes curses i està previst que provi un Haas o un Alfa Romeo en la primera sessió oficial d'entrenaments d'una de les tres últimes curses del campionat. En mitjans especialitzats de Fórmula 1 es dona per fet el seu pas a Haas, que ja ha confirmat que la pròxima temporada no comptarà amb els pilots actuals, Romain Grosjean i Kevin Magnussen.

Mick Schumacher forma part de l'escola de joves pilots de Ferrar, i l'equip Haas fa servir precisament els motors de la marca italiana. El rus Nikita Mazepin, per la seva banda, és sisè en el Campionat d'F2, però no és membre de l'escola de joves pilots de l'equip italià. Ni Haas ni Ferrari han confirmat la notícia del fitxatge d'aquests dos pilots.

Anar al contingut