FÓRMULA 1

Mick Schumacher, decidit a seguir els passos del seu pare, Michael

El fill del set vegades campió mundial de Fórmula 1 farà el salt a l'escuderia Haas després de proclamar-se campió d'F2

Redacció Esport3Actualitzat

Mick Schumacher està decidit a seguir els passos del seu pare, Michael... De moment, aquest cap de setmana ja s'ha coronant campió de Fórmula 2, pas previ a fer el salt, la temporada que ve, al mundial de Fórmula 1... pilotarà un dels monoplaces de l'escuderia Haas.

Ben segur que, fa 20 anys, Michael Schumacher ja li ensenyava al seu fill Mick tota la passió i tots els secrets per convertir-se en un gran pilot. Ahir, Mick Schumacher va fer un pas més per seguir el rastre del seu pare en proclamar-se campió de Fórmula 2 a Bahrain. No li va caldre una gran cursa, sinó que en va tenir prou acabant 18è per emportar-se el campionat, abans de fer el salt a la Fórmula 1.

"Crec que ha estat un gran aprenentatge. Han estat dos anys d'aprendre, amb bons i mals moments, però això m'ha fet més fort. M'ha convertit en el que soc avui dia".

Amb inicis al kàrting, Mick Schumacher ha anat fent tots els passos del trajecte: ha passat per la Fórmula 4, la Fórmula 3 -on va ser campió europeu el 2018- i, ara, la Fórmula 2. Forma part de l'acadèmia de joves pilots de Ferrari, equip on va triomfar el seu pare, i la propera temporada competirà al mundial de Fórmula 1 amb l'escuderia nord-americana Haas.

En els set títols mundials que va guanyar Michael Schumacher amb Benetton i Ferrari, sempre va comptar amb Ross Brawn com a cap. Les abraçades que van compartir en els cims de la glòria les va reproduir de nou Brawn ahir amb el fill, tot recordant la figura del pare. A en Mick, però, encara li queden molts passos per fer. 

Haas aposta per Mick Schumacher

L'escuderia americana de Fórmula 1 Haas F1 Team va fer oficial la setmana passada que Mick Schumacher serà nou pilot de l'equip a partir del 2021. Compartirà escuderia amb Nikita Mazepin, una notícia que ja feia dies que corria pel pàdoc de la Fórmula 1.

 

El debut de Mick està previst en els tests per a joves d'Abu Dhabi, uns tests en què Renault, Ferrari, Haas i Alfa Romeo pretenen incorporar als seus nous pilots del 2021, Alonso, Sainz i Vettel, respectivament. 

 

 

Aquest any ha fet una gran temporada a Fórmula 2, on ha aconseguit la superllicència i s'ha acabat emportant el títol, i ha demostrat amb escreix que està preparat per pujar a un monoplaça de F1, i no només pel que diu el seu cognom.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut