Michel
Míchel vol fer història amb el Girona
Girona

Míchel: "Volem fer història passant als quarts de final"

Míchel és història viva del Rayo, però l'entrenador del Girona, a més de fer un esforç encomiable per parlar en català en un temps rècord, no vol deixar passar l'oportunitat d'aprofitar l'excel·lent moment que travessen per fer un pas més i classificar els blanc-i-vermells per als quarts de la Copa

Imma Casares Ferreiro

Miguel Ángel Sánchez, Míchel, és tot un símbol del Rayo; s'hi va passar disset anys com a jugador i va aconseguir un ascens a Primera com a entrenador de l'equip de la franja. Tot i això, el tècnic del Girona no mostra cap debilitat; ben al contrari, vol triomfar amb l'equip blanc-i-vermell:

"Tinc molts amics al Rayo; ells volen que el Girona pugi per trobar-nos a Primera la temporada vinent. Per mi, evidentment, és un partit especial, però vull continuar fent història amb el Girona. Aquest equip només s'ha classificat un cop per als quarts de final de la Copa, i volem tornar a aconseguir-ho. Volem que Montilivi sigui una festa, passar a quarts, i això passa per guanyar demà."

Míchel, nascut al barri de Vallecas, coneix perfectament l'equip madrileny: "És una qüestió de sentiment, la meva família viu allà." Però insisteix en la voluntat de ser ambiciós amb el seu equip actual: "Demà volem passar, i farem l'equip més competitiu possible." Al mateix temps destaca les virtuts d'un Rayo que considera l'equip revelació de la Lliga:

"Espero un Rayo que vingui amb tot perquè per a ells el partit és molt important. A la Copa poden fer un onze diferent al de la Lliga sense que se'n ressenti el nivell; serà un partit molt difícil, però ells tenen la pressió i nosaltres la il·lusió."

Míchel no pot evitar somriure quan explica que "a Vallecas valoren que intenti parlar català, que li doni aquesta importància, i m'envien missatges molt afectuosos; sé que, si perden, per a ells seria la derrota més dolça, però també sé que volen guanyar, igual que nosaltres".

El tècnic del Girona és conscient que s'enfrontaran al millor equip d'Europa a casa, però adverteix: "No hem d'oblidar que els tres partits de Copa que han jugat fora de casa els han guanyat. Ells són molt verticals, però nosaltres també som molt bons en les transicions. La clau serà ser capaços de fer moltes passades a camp rival."

Míchel afrontarà el partit contra el Rayo amb moltes baixes. Jairo ha tornat a passar pel quiròfan i Valery s'ha afegit a la nòmina de lesionats. En aquest sentit, el tècnic madrileny ha confirmat que donarà protagonisme als joves i ha confirmat que Artero jugarà. Pel que fa al mercat d'hivern, ha conclòs: "Busquem reforços a la davantera i al mig del camp, però hem d'escollir bé perquè estem contents amb el que tenim".

El Girona-Rayo es disputarà aquest dissabte a Montilivi a partir de les 18.30 h.

 

 

 

Anar al contingut