GIRONA

Míchel: "Volem els 12 escollits, no el que ens deixi el mercat"

El tècnic del Girona està satisfet amb els fitxatges del mercat d'estiu i espera poder tancar l'equip amb, com a mínim, cinc desitjos complerts més

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona ja ho té tot a punt per començar la temporada del retorn a Primera. Ara per ara, l'equip que dirigeix Míchel ha incorporat els jugadors que tenia en el punt de mira i, pel que sembla, encara manté la porta del vestidor oberta. Tot i això, el tècnic gironí té clar que els qui arribin han de ser els escollits i no les restes d'un mercat que es tanca d'aquí 15 dies.

Els sis que han vingut són els sis que volíem. Volem els 12 escollits, no el que ens deixi el mercat.

Amb l'artilleria a punt, però amb les baixes d'Iván, Ibra i Borja, i el dubte de Bernardo, el Girona s'enfrontarà al València a Mestalla aquest diumenge a la tarda (DAZN, 19.30). Un partit d'examen per al projecte de Míchel, que és conscient que serà complicat sumar els primers tres punts. Tot i això, el tècnic té clar que l'equip ha de ser humil, però ha de tenir orgull.


Míchel es mostra molt agraït amb la confiança del club, que va renovar-lo abans fins i tot d'optar al play-off. Per això el tècnic vol demostrar que es mereix entrenar a Primera.

Ara tinc més experiència a la banqueta que en els altres dos ascensos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut