Míchel dirigint els seus jugadors durant un entrenament (Girona FC)
Girona FC

Míchel Sánchez: "Penso que Arnau acabarà aquesta temporada, però la que ve..."

El tècnic del Girona ha admès que el club pot incorporar un defensa per cobrir la baixa per lesió de Juanpe i ha explicat que, durant aquesta segona temporada, treballarà especialment per millorar el rendiment defensiu de l'equip

L'entrenador del Girona, Miguel Ángel Sánchez, "Míchel", ha reconegut que no sap si Arnau Martínez continuarà vestint l'elàstica blanc-i-vermella la temporada vinent. El rendiment i la joventut del maresmenc han cridat l'atenció de diversos equips d'alt nivell, i el Barça n'està a l'aguait.

"És evident que hi ha clubs que volen Arnau, però és jugador nostre i penso que aquesta temporada l'acabarà. Tant de bo pugui quedar-se molts anys, però sabem que el mercat està obert."

Míchel també ha admès que el club pot incorporar un defensa en el mercat d'hivern per suplir la baixa de Juanpe, per una lesió al taló que encara el pot tenir dos o tres mesos de baixa. L'entrenador de Vallecas també té clars els aspectes a millorar de cara a la represa de les competicions: sobretot, el rendiment defensiu.

"El repte és estar el més amunt possible i passar el màxim nombre de rondes possibles a la Copa, que serà el primer repte. Volem passar i ficar-nos en una competició que ens pot donar moltes alegries. I a la Lliga volem continuar amb l'evolució que tenim fins ara i ser un equip molt més contundent en el tema defensiu. La nostra millora està aquí. En atac hem generat moltes coses, van bé en aquest sentit, però a nivell defensiu encara tenim marge de millora i posarem el focus en aquestes situacions."

El tècnic del Girona, somrient durant un dels primers entrenaments després de les vacances (Nuri Marguí / Girona FC)

Míchel ha capgirat la interpretació sobre el moment de l'aturada de la competició, quan el Girona havia encadenat quatre jornades sense perdre ("veníem de moltes situacions amb molta pressió, des de començar més tard que els altres per l'ascens, el mal inici i el fet que jugadors com Castellanos no havien tingut vacances") i ha beneït aquesta segona pretemporada. El Girona marxarà a Estepona per fer-hi una estada d'una setmana del 4 al 10 de desembre, on jugarà dos amistosos. La intenció és disputar-ne dos més abans del partit de Copa al camp del Cacereño.

En l'entrenament d'avui a la Vinya, Reinier Carvalho, Borja García i Yangel Herrera, que venien de lesions diverses, han fet part de l'entrenament amb el grup.

 

Anar al contingut