Futbol

Michel Platini, arrestat per suposada corrupció en la concessió del Mundial 2022 a Qatar

L'expresident de la UEFA, que estaria involucrat en un afer de suborn en el procés de concessió del Mundial 2022 a Qatar, ha assegurat durant l'interrogatori policial que no té res a veure amb els fets

Actualitzat

Michel Platini ha estat arrestat sota la sospita d'haver acceptat suborns en el procés d'elecció de Qatar com a seu del mundial del 2022. La tria va tenir lloc l'any 2010, quan Platini era president de la UEFA.

La informació l'avança el mitjà francès Mediapart, que assenyala que Platini es trobaria detingut a la seu de l'oficina anticorrupció de la policia judicial francesa a Nanterre, en la investigació de suposades irregularitats en la concessió del mundial 2022.

En un comunicat, l'advocat de Platini diu que el seu client està responent a totes les preguntes i assegura no tenir res a veure amb uns fets que el sobrepassen.

Platini, que va presidir l'ens federatiu entre el 2007 i el 2015, també se l'investiga per la designació de Rússia com a seu del mundial de l'any passat. L'exfutbolista francès, de 63 anys, està inhabilitat per 4 anys pel cobrament il·legal d'1,8 milions d'euros signat per Joseph Blatter, l'expresident de la FIFA.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut