Futbol

Míchel: "És el partit més important de l'any, una final"

L'entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha admès que el duel contra el Burgos és un partit molt important i que el seu equip l'ha d'afrontar "sense mirar altres resultats"

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona de Míchel tancarà diumenge la competició regular a Burgos amb l'objectiu d'assegurar-se el play-off d'ascens. El gironins depenen d'ells mateixos i, guanyant o empatant, aconseguiran l'accés als play-offs sense haver d'estar pendents dels resultats de Las Palmas i Oviedo.

Míchel ha subratllat que "cal fer un partit molt bo, espectacular" per classificar-se per a les eliminatòries per a l'ascens, i ha reclamat "la millor versió" dels seus futbolistes i "concentració". De fet, el tècnic ha insistit que la seva única "preocupació" i la seva "prioritat" és exclusivament el partit de Burgos.

L'entrenador del Girona ha afirmat també que, si entren als play-offs de promoció, l'equip estarà "al 25% d'aconseguir l'ascens, ni més ni menys", i ha reivindicat que tenen "capacitat per competir amb qualsevol".

El seu objectiu és que el Girona sigui "un equip reconeixible que ha arribat a la darrera jornada de la temporada depenent de si mateix".

De cara a diumenge, els espera el Burgos, l'equip que menys gols ha encaixat de la categoria com a local: només 12 gols en un total de 20 partits.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut