Girona

Michel: "El Girona ha de recuperar l'agressivitat al Metropolitano"

El tècnic exigeix fermesa per deixar la porteria a zero en el camp de l'Atlètic de Madrid

Redacció E3Actualitzat

Màxima dificultat, màxima exigència. El Girona visita el Metropolitano (dissabte, 16.15) després de pair el 3-5 davant la Reial Societat. Un marcador que és un avís per als gironins: sense rigor defensiu, els punts volaran. Ho ha advertit Michel als seus jugadors.  

"Hem de treure la nostra personalitat. Necessitem jugar amb personalitat, amb pilota i sense. Contra la Reial ens va faltar agressivitat. Ens van xutar cinc cops i van ser cinc gols. Aquest equip no som nosaltres. El nostre objectiu és deixar la porteria a zero. Les sensacions no són punts."

El tècnic madrileny ha elogiat Simeone i sap que el Girona afronta un dels desplaçaments més complicats del campionat. Però no renuncia a res.

"La nostra il·lusió i determinació és fer un gran partit. És possible que ells facin canvis perquè dimecres tenen un partit molt important per a la Champions. Però Correa, Cunha, Morata, Griezmann, Joao Félix, Carrasco... Són jugadors del màxim nivell i qualsevol et pot guanyar un partit."

Michel valora fer canvis per ser més fiables en defensa.Considera que té una gran plantilla i està disposat a treure suc de qualsevol escenari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut