GIRONA

Míchel, crític amb el seu equip en el redebut a Primera davant del València

El Girona va perdre a Mestalla (1-0) amb un gol de penal dels valencians a la primera part, que els gironins no van saber remuntar tot i jugar amb un home més

Redacció Esport3Actualitzat

"No m'ha agradat el meu equip. Probablement, a cap aficionat del Girona li hagi agradat." Així de contundent es mostrava Míchel, després de la derrota, per la mínima (1-0), del Girona a Mestalla. El tècnic gironí, conscient de la dificultat de debutar a la Lliga en un camp com el del València --novè la temporada passada--, sortia capcot de l'estadi del conjunt xe, en sentir que l'equip no havia estat a l'altura de les circumstàncies.

"Ens ha faltat més determinació en la circulació, sortir cap endavant de veritat, amb agressivitat. No hem estat l'equip agressiu que podem ser".

"Avui ha estat un bany de realitat, però érem conscients de la dificultat. Teníem la confiança de poder fer-ho bé. No ens ha sortit el partit que volíem, però a la primera part, si no és pels nostres errors... no ens estaven desbordant".

Tot i això, Míchel té clar que: "L'equip és molt millor del que hem demostrat" i que caldrà treballar per revertir la situació com més aviat millor. De fet, tot i esperar noves incorporacions abans del final de la finestra d'estiu, el tècnic del Girona creu que té una plantilla capaç de "competir i fer millor les coses".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut