El canadenc Michael Woods ha guanyat la setena etapa de la Vuelta
Ciclisme

Michael Woods guanya la setena etapa de la Vuelta

El canadenc de l'Educacion Firts s'adjudica l'etapa de la Vuelta després de superar els seus quatre companys d'escapada amb Omar Fraile, segon, i Alejandro Valverde, tercer. Carapaz es manté líder de la general

Marc NegreActualitzat

Etapa moguda i entretinguda a la Vuelta. Perfil de mitja muntanya propici per a les escapades. I se n'ha format una de 23 amb ciclistes de molt nivell amb els germans Izaguirre, Rui Costa i Henao entre d'altres.

La victòria, però, se l'han disputat cinc. Els cinc més forts i que han aconseguit escapolir-se de la resta. I d'aquests cinc, el canadenc Michael Woods (Education First) ha estat el més llest i s'ha adjudicat la victòria a la línia d'arribada de Villanueva de Valdegovia després d'una atac en l'últim quilòmetre. Woods, un destacat exatleta de migfons, ha entrat per davant d'Omar Frailer (Astana) i ha frustrat un Alejandro Valverde (Movistar) combatiu, que ho ha provat en més d'una ocasió però s'ha quedat sense victòria. En aquest grup selecte també hi havia els francesos Guillaume Martin (Cofidis) i Nan Peters (AG2R).

 

 

A la general no hi ha canvis i Richard Carapaz (Ineos) manté el mallot vermell de líder. Demà torna la muntanya amb la vuitena etapa entre Logronyo i l'Alt del Moncalvillo, de primera categoria.

 

Anar al contingut