Michael Schumacher, en una imatge d'arxiu
Fórmula 1

Michael Schumacher "està fent un bon progrés" per refer-se de l'accident d'esquí

El president de la FIA, Jean Todt, ha revelat que ell i l'heptacampió del món de Fórmula 1 van veure plegats la cursa del GP d'Alemanya del passat diumenge a casa de Schumacher

Actualitzat

L'heptacampió del món de Fórmula 1, Michael Schumacher, sembla que està millorant el seu estat de salut. Segons ha declarat el president de la FIA, Jean Todt, que va ser cap de l'escuderia Ferrari quan l'alemany pilotava el monoplaça vermell i es feia un fart de guanyar títols, la llegenda de la Fórmula 1 "continua lluitant" i està fent un "bon progrés" per refer-se del greu accident d'esquí que va tenir el desembre del 2013.

De fet, Jean Todt ha revelat que ell i l'expilot van veure plegats la cursa del GP d'Alemanya del passat diumenge a casa de Schumacher, a Suïssa. A més, es mostra molt esperançat amb les millores que està fent i amb les atencions que està rebent:

"En Michael està a les millors mans. Està molt ben cuidat a casa seva"

 

No és habitual tenir notícies sobre l'evolució de Michael Schumacher ja que per voluntat de la família no transcendeix a la llum pública cap detall sobre l'estat de salut de l'expilot de Fórmula 1 des que va tenir l'accident de fa sis anys.

Anar al contingut