Michael Schumacher en una imatge d'arxiu (Reuters)
Fórmula 1

Michael Schumacher cinc anys després de l'accident que li va canviar la vida

L'any 2013, la vida del pilot va canviar completament després d'un accident d'esquí a l'estació alpina de Méribel

Actualitzat

Aquest dissabte, 29 de desembre, es compleixen cinc anys de l'accident que va canviar la vida a Michael Schumacher. El 2013, el campió de Fórmula 1 va tenir un accident d'esquí a l'estació alpina de Méribel i es va donar un cop contra una roca que li va provocar greus lesions cerebrals.

Schumacher va ser operat dues vegades i va estar sis mesos en coma induït. El pilot va ser traslladat a un hospital de Lausana, a Suïssa, on va començar la recuperació. La família va habilitar una mansió a Suïssa, on va acabar sent traslladat.

Des de llavors, tot ha estat molt hermètic. La família poca cosa ha explicat i hi ha hagut molts rumors sobre l'estat de salut del pilot de Fórmula 1. La situació de Schumacher és "un assumpte privat", sol respondre la família quan es filtra a l'exterior alguna notícia.

El 3 de gener del 2019, Schumacher complirà 50 anys, i, per això, Keep Fighting, una plataforma que es va crear en suport de l'ex de Mercedes, Ferrari, Bennetton o Jordan, llançarà l'aplicació oficial del pilot alemany com a homenatge pel seu aniversari.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut