Ciclisme

Michael Matthews s'imposa a Alejandro Valverde a l'esprint de la segona etapa de la Volta

L'australià ha estat el més ràpid a la meta de Sant Feliu de Guíxols i el campió del món arriba molt ben col·locat a les etapes de muntanya, després de sumar 9 segons més de bonificació. Chris Froome cau a 34 quilòmetres de meta i perd tota opció a la victòria final de la Volta

Josep CochActualitzat

L'australià Michael Matthews, de l'equip Sunweb, ha estat el més ràpid en l'arribada de la segona etapa de la Volta a Catalunya a Sant Feliu de Guíxols. L'australià s'ha imposat amb solvència a Alejandro Valverde, del Movistar, i al campió de Sud-àfrica, Daryl Impey, del Mitchelton Scott. Una arribada amb un darrrer quilòmetre que feia una lleugera pujada i que ha deixat fora dels primers llocs als velocistes més purs.

El campió del món ha sumat, doncs, sis segons més de bonificació, que, sumats als 3 que ha obtingut a l'esprint intermedi de Platja d'Aro, el consoliden a la segona posició de la general. El belga Thomas de Gendt continua comandant la classificació general, amb 2 minuts i 47 segons de marge sobre Alejandro Valverde i el vencedor de l'etapa d'aquest dimarts, Matthews, tercer, a 2 minuts i 48 segons. Un liderat que podria tocar a la seva fi amb el primer final en alt a Vallter 2000, a més dos colls de primera categoria, Oix i Rocabruna.

Un dels aspirants a la victòria, l'anglès Chris Froome, ha vist com se li esvaïen les opcions després d'una caiguda a 34 quilòmetres de l'arribada. En el mateix incident també s'hi ha vist involucrat Jay McCarthy, que aspirava al triomf d'aquesta etapa. 

ARXIVAT A:
La Volta
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut