NBA

Michael Jordan no pot contenir les llàgrimes en l'emotiu homenatge a Kobe Bryant

Els Lakers han retirat les samarretes amb els seus números, el 8 i el 24, en un acte que ha comptat amb figures com el seu amic Pau Gasol o un desconsolat Michael Jordan, que no ha podia gairebé ni articular paraula durant el seu emocionat discurs de record
Actualitzat
Michael Jordan no ha pogut contenir les llàgrimes d'emoció durant el seu discurs de record a Kobe Bryant (Lucy Nicholson / Reuters)

L'Staples Center de Los Angeles s'ha omplert com mai per l'emotiu homenatge que els Lakers han dedicat a Kobe Bryant, mort fa gairebé un mes en un accident aeri juntament amb la seva filla Gianna i set persones més. La franquícia ha retirat les samarretes amb els seus números, el 8 i el 24, en un acte que ha comptat amb figures del bàsquet històriques i actuals, com el seu amic Pau Gasol o un desconsolat Michael Jordan, que no ha podia gairebé ni articular paraula durant el seu emocionat discurs de record.

Abans, el considerat millor jugador de la història, també ha protagonitzat una altra de les imatges de la jornada quan ha ajudat Vanessa Bryant, la vídua de Kobe, a baixar de l'escenari.

Vanessa Bryant demanda la companyia d'helicòpters per homicidi involuntari

Vanessa Bryant ha presentat una demanda per homicidi involuntari contra la companyia de l'helicòpter que es va estavellar el 26 de gener i va causar la mort del seu marit, l'exjugador de bàsquet Kobe Bryant; de la seva filla Gianna i de set persones més, segons han informat aquest dilluns mitjans locals.

La queixa presentada pels advocats de la vídua al Tribunal Superior del Comtat de Los Angeles contra Island Express Helicopters i Island Express Holding Corp. argumenta que el pilot Ara Zobayan, que també va morir en l'accident, no "va utilitzar l'atenció ordinària per pilotar la nau i va ser negligent".

La demanda argumenta que el dia dels fets el pilot anava a 180 milles per hora enmig d'una densa boira moments abans que la nau s'estavellés a Calabasas, al sud de Califòrnia, i amb el guanyador de 5 títols de l'NBA i la seva filla a bord al costat dels altres set passatgers.