Mia Ordeig
Mia Ordeig, entrevistat per Catalunya Ràdio en una imatge d'arxiu
Hoquei patins

Mia Ordeig torna als orígens i jugarà amb el Voltregà

El jugador osonenc, que s'havia desvinculat del Vic a l'estiu, despenja l'estic per aportar experiència a l'equip en què es va formar

Actualitzat

Josep Maria "Mia" Ordeig continuarà completant el camí invers al que va recórrer en els seus primers anys de carrera i jugarà amb el Voltregà, allà on es va formar com a jugador d'hoquei, segons ha avançat el diari "El 9 nou". El jugador vigatà, de 37 anys, no va arribar a jugar mai amb el primer equip dels blanc-i-blaus.

Ara, Ordeig reforçarà un equip molt jove –amb l'excepció de Petxi Armengol–, que agrairà la seva experiència. El jugador osonenc pren aquesta decisió pocs mesos després d'haver-se desvinculat del Vic, en què a més de jugador feia de gerent.

Al club de Sant Hipòlit, Ordeig coincidirà amb el seu pare "Catxo" Ordeig, un dels jugadors emblemàtics del gran Voltregà dels 70 que ocupa un paper rellevant en l'organigrama tècnic del club. Mia, exjugador del Vic i del Barça, serà presentat aquest dimecres. A més de ser jugador del primer equip, participarà en la formació de jugadors de l'entitat.

Anar al contingut