Hoquei patins

Mia Ordeig i Albert Casanovas pengen els patins sense poder acomiadar-se

Amb una llarga trajectòria farcida de títols, tots dos jugadors es retiren en una temporada atípica i amb sensacions estranyes

Joan Ferran MartíActualitzat

En les últimes hores, dos referents de l'hoquei sobre patins català han anunciat la retirada. Són Mia Ordeig i Albert Casanovas. Això sí, en l'actual context, el punt final a les seves carreres esportives no ha estat a l'alçada del que els correspon per trajectòria i palmarès.

L'últim partit de Mia Ordeig a la pista no li ha deixat, precisament, gaire bon record: un impacte de bola a la cara que li va provocar fractura de mandíbula. Era el 7 de març i pocs dies després s'aturava la competició per la crisi del coronavirus. Amb 39 anys, ja tenia decidit retirar-se amb la samarreta del Voltregà a final de temporada, però el seu comiat no fa honor a la trajectòria d'un dels referents de l'hoquei català els últims 20 anys. El Vic i el Barça han monopolitzat la seva carrera.

"És cert que acabar la temporada així no és habitual i em queda una sensació estranya. De tots aquests anys em quedo sobretot, amb el títol de Copa del Rei, a Blanes, amb el Club Patí Vic el 2015. I em quedo amb els companys i entrenadors que he tingut."

També sensació agredolça del reusenc Albert Casanovas, que penja els patins amb 35 anys, després de dues temporades al Benfica. Especialista a bola parada, s'ha vestit amb les samarretes del Reus, el Barça i l'Oliveirense, entre altres, en què ho ha guanyat tot.

"Potser el que em va fer més il·lusió i el més complicat de guanyar va ser la Copa d'Europa amb el Reus Deportiu. Bàsicament, perquè era el club de la meva ciutat i el club on m'he format. Em queda una sensació molt estranya. Havia pensat moltes vegades com em retiraria i, sens dubte, mai havia passat pel meu cap el fet de poder acabar així. Mol trist naturalment, però és el que ens hem trobat."

Potser la temporada vinent es podran acomiadar més bé de les pistes, encara que ja no sigui vestits de curt.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut